Kettingreactie

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours!

Lees meer: Kettingreactie

Zweedse vlotten bouwen

Je eigen vlot bouwen, afdrijven op een rivier door mooie natuur en langs kleine dorpjes. Zoals de houthakkers eens hun hout transporteerden...

Lees meer: Zweedse vlotten bouwen

De uitdaging

Bent u op zoek naar een uitdaging voor uw team? Dan heeft u die bij deze gevonden! We begeven ons in een bijzonder natuurgebied… Dit natuurgebied moet herontwikkeld worden en u mag bedenken wat ermee gaat gebeuren!

Lees meer: De uitdaging

Primitief koken

Samen met je team ga je primitief koken dus geen gaspitje maar een houtvuur. Dus eerst dat vuur maar eens aan zien te krijgen! In een pan hangend aan een driepoot kun je verrassende culiniare hoogstandjes bereiden!

Lees meer: Primitief koken

Bushcamp

Altijd al benieuwd geweest hoe je de natuur kunt gebruiken om te overleven!? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens deze Bushcamp behandelen we basisvaardigheden die je moet beheersen als je alleen in de natuur komt te staan.

Lees meer: Bushcamp

Outdoor cooking

Tijdens dit programma gaan we voor de verandering eens niet alleen maar observeren en evalueren, maar we gaan juist doen en genieten. Uiteraard wel met elkaar. Samenwerking is bij dit programma erg belangrijk.

Lees meer: Outdoor cooking

Expeditie Robinson Nature Edition

Bij de natuur variant ontvangen wij u op onze locatie in Baarn of Soest. Na de ontvangst en uitleg gaan we op expeditie.

Lees meer: Expeditie Robinson Nature Edition

Landart

Met materiaal dat buiten gevonden wordt, ga je een (gezamenlijk) kunstwerk maken geïntegreerd in de natuur. Dit kan individueel, maar ook als team. Een (bedrijfs-)thema kan ook meegenomen worden in de opdracht.

Lees meer: Landart

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor