Nachtoriëntatie

Jullie zijn op kamp en zij op zoek naar avontuur! Dat kan bij Katan! Als het donker wordt, worden jullie verzocht je te begeven naar de afgesproken locatie. Hier staat een instructeur op jullie te wachten. Gewapend met een hoofdlamp, een kaart en kompas gaan jullie op pad!

De groep wordt gesplitst in kleine groepjes (van max 6 kinderen per groepje). Elk groepje gaat met kaart en kompas en hoofdlamp op zoek naar diverse punten op de kaart. Op elk punt ligt een code welke jullie moeten pakken en mee terug nemen naar de basis. Voor elke juiste code die jullie terugbrengen krijg je een aanwijzing voor de volgende oriëntatie opdracht totdat alle codes zijn verzameld.  Welk team slaagt hierin het beste?

NB!! Een extra hindernis tijdens de oriëntatie is dat je niet gezien mag worden door de andere teams. Lukt ze dat dan krijgen ze extra punten of aanwijzingen. Lukt het jouw team om het andere team te spotten dan is de beloning uiteraard voor jullie! Het is een leuk strategisch spel in het donker, waarbij je steeds op je hoede moet zijn..

!!!!!! Spannend !!!!!!

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tijdsduur: Minimaal 2 uur

Prijs afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers

Let op :

Het gaat hier om een avond/nachtprogramma.

Voor kinderen van 12 tot 16 jaar

Per team vragen we een volwassen begeleider

Per team een telefoon of fototoestel om andere teams op de gevoelige plaat te kunnen zetten!

Desgewenst kan het ook met GPS ipv met kompas (makkelijker)

 

Offerte

Onze kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdag op vaste locaties. De starttijden zijn 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00 uur. In de zomermaanden kunnen we ook om 17:00 uur starten.

Overige dagen zijn alleen te boeken tegen betaling van een meerprijs van € 50,-. Andere locaties zijn op aanvraag. Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.@katanoutdoor.nl

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor