Speurtocht

In groepjes ga je op pad met een gps. Onderweg vind je allemaal punten alwaar een geheimzinnige aanwijzing hangt. Elke aanwijzing kun je gebruiken om het raadsel op je opdrachtenformulier op te lossen.

Lees meer: Speurtocht

Rijnwaterspel

Tijdens het Rijnwaterspel maakt je een denkbeeldige reis over de Rijn en ontdek je hoe water vervuilt en hoe vies het wordt. Tijdens de onderdelen van het spel zal je water steeds verder vervuilen wat de uitdaging op het einde extra groot maakt... want dan ga je proberen het water te zuiveren.

Lees meer: Rijnwaterspel

Nachtorientatie voor kinderen

Als het donker wordt, worden jullie verzocht je te begeven naar de afgesproken locatie. Hier staat een instructeur op jullie te wachten. Gewapend met een hoofdlamp, een kaart en kompas gaan jullie op pad!

Lees meer: Nachtorientatie voor kinderen

Bushcraft

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het kennis maken van de natuur. Wij bieden een programma aan waarbij we spelenderwijs een aantal basisvaardigheden proberen aan te leren.

Lees meer: Bushcraft

Ontdekkingstocht per kano

Een spannende kanotocht waarbij onderweg verschillende activiteiten gedaan worden en eventueel aan te vullen is met een lunch in de natuur.

Lees meer: Ontdekkingstocht per kano

De uitdaging

De burgemeester van Soest heeft een mooi plekje in de duinen uitgekozen en jullie de opdracht gegeven er iets moois van te maken zodat kinderen weer gaan buitenspelen in plaats van computeren. Maar let op houd rekening met de bloemen en de dieren in dit gebied!

Lees meer: De uitdaging

Expeditie Robinson Junior

Het nieuwste en wellicht ook wel het meest uitdagende kinderfeestje dat we hebben. Onder leiding van onze instructeur ga je een aantal proeven doen om te kijken wie van jullie zich de ware "Robinson" mag noemen.

Lees meer: Expeditie Robinson Junior

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor