Partners

Met wie werken wij graag samen?

Wij werken graag samen met onze eigen partners, andere organisatiebedrijven en diverse horeca locaties om het programma voor u zo volledig mogelijk en zo goed mogelijk op maat te maken. Hieronder stellen wij de bedrijven en onze partners waarmee wij samenwerken aan u voor:


PicoPlan

PicoPlan organiseert met name bedrijfsuitjes voor groepen vanaf 6 tot 200 personen. De uitjes van PicoPlan zijn actief en/of creatief,  worden op een originele wijze uitgevoerd,  zijn laagdrempelig, verlangen geen grote fysieke inspanning van u,  en zijn geschikt voor een breed publiek. PicoPlan levert maatwerk; het programma wordt naar uw wensen en mensen bijgesteld. Het maken van iets bijzonders met kwaliteit staat bij PicoPlan op de eerste plaats.  

Katan Outdoor                                           

Katan Outdoor is een jong en dynamisch buitensportbedrijf. In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer toegelegd op programma’s in de natuur. Zo kunt u met ons kamperen in een tipi, maar verzorgen wij ook voor u workshops als Bushcraft.

Wij verzorgen voor u een passend programma van bedrijfsuitje tot workshop. Wij beschikken hiervoor over diverse locaties in het midden van het land, maar kunnen ook naar u toekomen om het programma op uw locatie vorm te geven. Bij al onze programma’s staat veiligheid bovenaan.

Lasercombat

Onder leiding van onze ervaren instructeurs kruipt u al spoedig door de struiken op zoek naar de tegenstander en erop uit om de missie tot een goed einde te brengen. Onze uitdagende programma's kunnen geboekt worden als kinderfeestje, vrijgezellenfeest of schooluitje, maar ook als teambuilding of vergaderbreak. Lasercombat is de outdoor variant van het alom bekende lasergamen. Een uitdagend programma waarbij we diverse missies spelen. Uiteraard spelen wij dit programma met u het liefst in een bosrijke omgeving zodat het spel goed tot zijn recht komt.

Paintballplus                                             

Paintball Plus heeft zijn basiskamp opgeslagen bij Dutch Ballooning in Amersfoort, hiervandaan organiseren wij spannende en enerverende Paintballuitjes voor iedereen die een ochtend, middag of avond beleving zoekt. Bij Paintball Plus geloven we dat je voor een ultieme spelbeleving helemaal moet opgaan in het spel, en laat dat nou net onze specialiteit zijn. Ons basiskamp ligt heerlijk centraal in het midden van het land en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto.

Stepclub Amersfoort                                                                    

Stepclub Amersfoort is een enthousiaste en gezellige club met ongeveer 30 leden in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Er wordt door de leden lekker getraind door prachtige routes te steppen in of de directe omgeving van Amersfoort. Steppen doen we om in conditie te blijven of op te bouwen, maar ook vooral vanwege het plezier en het genieten van de omgeving.
En wat natuurlijk ook heel belangrijk is: er worden veel calorieën verbruikt waardoor afvallen of op gewicht blijven "steppenderwijs" wordt gerealiseerd. 


Besseling                                                      

Besseling verzorgt voor u kwalitatief, veilig, duurzaam en betaalbaar personenvervoer per taxi of luxe touringcar.

 

Horeca Locaties Nederland

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor