Aboriginalkunst

Aboriginals vertellen hun verhalen met schilderijen die bestaan uit puntjes. Na uitleg over de achtergrond, de symbolen en de techniek, gaat iedereen individueel of als groep aan de slag om een Aboriginal kunstwerk te maken.

Lees meer: Aboriginalkunst

Zelf verf maken

In deze workshop ga je zelf verf maken met natuurlijke pigmenten  die we o.a. buiten gaan zoeken. Je kunt daarbij denken aan (delen) van planten, stenen en zand. Deze worden dan verwerkt, door te snijden te vijzelen en soms te verhitten.

Lees meer: Zelf verf maken

Mandala strooien met natuurmateriaal

Mandal is een Indiaas woord "cirkel". In deze workshop ga je met natuurmateriaal met elkaar een mandala strooien. Er is materiaal aanwezig, maar we zullen er ook extra materiaal zelf bij gaan zoeken.

Lees meer: Mandala strooien met natuurmateriaal

Datum mandala's van natuurmateriaal

Numerologische mandala's laten een datum zien. Na uitleg over getallen, kleuren en materiaal, maak je individueel of gezamenlijk een mandala. Hiervoor zoek je (gedeeltelijk) zelf materiaal in de natuur. 

Lees meer: Datum mandala's van natuurmateriaal

Labyrint tekenen, leggen en lopen

Een labyrint, anders dan een doolhof, heeft één weg. Als je die, hoe vreemd slingerend ook, volgt, kom je in het midden uit! Fascinerend om te tekenen en te lopen.

Lees meer: Labyrint tekenen, leggen en lopen

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor